Vælg et unikt plankebord og giv dit hjem mere dybde

Mange vil gerne omgive sig med unikke ting i deres hjem. Det er med til at gøre, at de føler sig mere hjemme. Men det kan være svært at finde unikke ting. Møbelhusene laver i dag rigtig mange enslignende ting. Derfor kommer mange danskere til at bo enormt ens. Heldigvis er der dog også nogle firmaer, der laver unikke møbler. Det er for eksempel thors-design.dk. De laver møblerne af træ fra gamle danske færgelejer. Det er hårdt træ, der er blevet behandlet af vind og vejr. Det gør, at hvert stykke træ er unikt. 

Et af de former for møbler, som de laver hos thors-design.dk, er plankeborde. Det er nogle lange flotte borde, hvor der virkelig er plads til, at der kan sidde mange mennesker rundt om dem. Det gør dem perfekte til dig, der har en stor familie, eller til dig, der holder af at have mange gæster og derfor har brug for meget plads. 

Men de flotte plankeborde er ikke bare rummelige. De er også unikke. Der er ikke to borde, der er ens. Alle bordene er blevet behandlet forskelligt af vejr og vind. Det er med til at gøre, at du får et meget flot og særegent bord. Selv hvis du kender andre, der har fået lavet et plankebord hos thors-design.dk, vil dit ikke komme til at ligne deres, da alt træet er forskelligt. 

En anden ting, der er med til at gøre bordene forskellige, er, at du kan vælge mellem en lang række forskellige former for ben til bordene. Det vil typisk være metalben, der dog kan være formet på mange forskellige måder. Det kan være som U’er eller X’er. På den måde kan du altså også være med til at sætte dit eget præg på bordet – og du kan være sikker på, at det er et bord, der er lavet specielt til dig. 

Emilie Ann Jacobsen