Ultralydsgel til gode priser hos Ekkomed

Hos Ekkomed.dk finder du flere forskellige typer af ultralydsgel i høj kvalitet til gode priser. For mange hospitaler og på mange klinikker er Ekkomed den foretrukne leverandør af fantastisk ultralydsgel. Du kan derfor trygt handle hos os.

Solidt udvalg

Hos Ekkomed har vi et solidt udvalg af den bedste ultralydsgel. Du finder blandt andet vores ultralydsgel uden farve på 250 ml. Du finder også ultralydsgel i blå på 2500 ml. Du kan også købe ultralydsgel i dunk, hvis det foretrækkes fremfor de traditionelle beholdere. I vores sortiment finder du også det smarte gel kit, hvor du kan distribuere ultralydsgel i mindre beholdere. Du finder både vores egen ultralydsgel, men også den populære og anerkendte Parker Aquasonic gel i klar farve.

Alt i medicinsk udstyr

Hos Ekkomed finder du alt, hvad du har brug for til hospital og klinik. Har vi det ikke på lager, kan vi nemt skaffe det til dig. Arbejder du for eksempel med endoskopi, diagnostik, eller åben kirurgi for bare at nævne nogle få områder, så finder du de produkter og redskaber, du har brug for hos os. Har du brug for mere generelle produkter, såsom desinfektion eller papir til briks med videre, så kan du finde det og meget mere i vores store udvalg.

Faste kerneværdier

Vores kerneværdier hos Ekkomed er at skabe succes for vores kunder. Det gør vi ved at yde en fantastisk service samt levere produkter i høj kvalitet. Disse to faktorer skaber tryghed for vores kunder samt vores kunders klienter, og på den måde vinder alle. Har du spørgsmål til vores sortiment eller vores services, er du altid velkommen til at kontakte os per mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig.

admin