Trænger dine fødder til en lækker pedicure?

Hvis du gerne vil give dine fødder det bedste af det bedste, bør du helt klart bestille en pedicure. Den er en behandling, hvor der er fokus på din hele fod. Behandlingen efterlader dine fødder flotte, lækre og behagelige. Behandlingen er utrolig afslappende, og så giver den dig bare en dejlig følelse af velbehag.

Sådan foregår en pedicure

Når du bestiller en behandling, vil du først få et lækkert og varmt fodbad. Når dine fødder har været i badet i lang nok tid, bliver de tørret. Herefter vil dine negle blive filet, så de får en flot og ensartet form. Dine neglebånd vil også blive skubbet tilbage på en nænsom måde. Hvis du har tør hud på fødderne, hvilket mange har på hælene, vil der blive anvendt en fodfil til at fjerne det tørre hud.

Herefter vil dine negle blive smurt med negleolie, og der vil komme specialcreme på neglebåndene. Derefter vil dine fødder blive pakket ind i en fodmaske, der både plejer og blødgør dem. Herefter er det så tid til en dejlig fodmassage, hvor du bare kan mærke hvordan afslapningen spreder sig til hele kroppen.

Hele behandlingen afsluttes med enten en oliekur eller lakering af neglene. På den måde går du ud af salonen og føler dig både frisk og afslappet på samme tid.

Vælg blandt flere skønne farver neglelak

De fleste behandlere giver dig mulighed for at vælge blandt flere skønne farver neglelak, når du får lavet en pedicure. Du kan blandt andet vælge din yndlingsfarve, eller du kan vælge blandt de farver, der er mest på mode. Flere behandlere giver dig også mulighed for at vælge blandt forskellige lakeringsmetoder. Blandt andet kan du ofte vælge fransk lakering. Det er en lakeringsmetode, hvor neglen får en gennemsigtig lak på, og kanten får en fin, hvid tip.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Alt i Wrangler til gode priser

Hos Mens-wear.dk kan du finde alt, hvad dit hjerte begærer indenfor det anerkendte og populære…

1 år ago

Lær mere om kateterisation her

Hvis du er utryg ved tanken om kateterisation, så er du langt fra den første.…

2 år ago

Få styr på håret med et parykhoved

Hvis du har en paryk lavet af menneskehår, så kan den sættes op og styles…

2 år ago

Hvordan fodrer jeg bedst min hest?

Mad er afgørende for alt liv. Men dyr spiser forskelligt. Vi mennesker har tendens til…

2 år ago

Her finder du den gode håndværker

Lad os se det i øjnene – håndværkere har ikke altid det bedste ry. Det…

2 år ago

Find dine næste lækre Rieker sko hos Havbiksen

Rieker sko er kendt for at være pålidelige, slidstærke og smukke sko, som du kan…

2 år ago