Tøj fra Praxiswear.com gør din arbejdsdag nemmere

Man skal være opmærksom på mange ting, mens man er på arbejde, og hvis tingene foregår hektisk, så skal man have det rette udstyr med sig og på sig konstant, så man kan arbejde bedst muligt.

Ovenstående beskrivelse passer på stort set alle arbejdsbrancher, hvor det gælder om at passe på sig og sørge for, at man kan yde det bedste, man er hevet ind til det givne sted, mens man er på arbejde. Det har man både selv og firmaet, man er ansat ved, et ansvar for.

Det kan omhandle alt fra adgang til toiletfaciliteter, et godt arbejdsklima, en frokost- og/eller frugtordning og adgang til det relevante udstyr og værktøj.

Men det handler i lige så høj grad om, hvilket tøj du har på i løbet af en arbejdsdag, da dette skal bidrage til at gøre arbejdsdagen så glidende, nem og passende som muligt – og ikke to brancher fordrer nødvendigvis de samme behov og krav til arbejdstøjet.

På nogle arbejdspladser må man selv have sit eget tøj med og på efter mindre strikse retningslinjer, så længe man er præsentabel for et firma. Dette ser man specielt i det private erhvervsliv.

Det er dog en del anderledes i det mere strikse område af det private erhvervsmarked, specielt i advokat- og finanssektoren, hvor der er en dresscode, der foreskriver en uniform af et velsiddende jakkesæt.

Hvis man derimod retter øjnene mod den offentlige sektor, så er der nogle andre krav til “uniformen”, der mere skal yde praktiske foranstaltninger, end beklædningen skal gøre sig til pænt brug.

Kigger man på blandt andet sundhedssektoren, kan man se, at der skal man have noget arbejdstøj på, som for det første gør, at man kan genkende patienter fra ansatte, så man altid kan hive fat i for eksempel en læge eller sygeplejerske, så man ved, hvem man skal tale med.

Men det rette arbejdstøj kræver flere ting end blot genkendelse og skelnen mellem forskellige segmenter og grupperinger og opdelinger. Tøjet skal sidde sømmende uden at være stramt, så det ikke lukker for luft- og blodgennemstrømningen, men samtidig må det ikke sidde for løst eller sjaskende, så man ved travlhed kan komme til at skubbe ting rundt omkring sig med tøjet.

Tøjet skal også have et godt indeklima i den forstand, at gennemstrømningen af luft fra omgivelserne til kroppen skal være rar, ikke for kolde og heller ikke for varm.

Fodtøjet skal også sidde godt, da man specielt i sundhedssektoren kan nå at tilbagelægge mange kilometer under fødderne på en dag, hvorfor godt fodtøj er vigtigt.

Dette – og meget mere – kan du finde hos Praxiswear.com.

Anders Lundtang Hansen