Tag en godschauffør uddannelse

Bliv godschauffør hos Frode Laursen på kun seks måneder. På de seks måneder lærer du en lang række nyttige og robuste færdigheder, som kan være katalysator for en lang og god karriere indenfor transport af gods. At være godschauffør betyder frihed for dig i førerhuset.

Kom ud på vejene

En godschauffør uddannelse er ideel til dig, som elsker at være på farten og at se landskabet ændrer sig. De fleste mennesker elsker følelsen, når man skal på ferie, at man er på vej et nyt sted hen. Den følelse kan du opnå hver dag med en godschauffør uddannelse. Som godschauffør får du masser af ansvar og får lov til at prøve kræfter med de store maskiner på daglig basis. At være godschauffør er et yderst vigtigt job i samfundet.

Nyttige færdigheder

Hos Frode Laursen lærer du som chauffør at arbejde med flere forskellige typer gods og materialer. Du kan også komme til at arbejde med store kraner eller fjernstyrede crayler. Du lærer derudover at organiserer ruter, der skal køres samt holde styr på det nødvendige og vigtige papirarbejde. Du kommer til at besidde en god viden om sikkerhed, transport, vedligeholdelse samt kørsel, når du har din uddannelse i hus. Hos Frode Laursen får du altså en lang række værktøjer, som kan hjælpe dig godt i gang med din karriere.

Hør mere om dine muligheder

Lyder muligheden for at komme ud på vejene og tjene gode penge i løbet af bare seks måneder som en fantastisk idé for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os per telefon eller email og hør mere om, de muligheder vi kan tilbyde dig her hos Frode Laursen. Vi står klar til at hjælpe dig i gang.

admin