Syng med uanset hvor gammel du er

Bare fordi man bliver ældre kan man godt få lyst til at bryde ud i sang og fællessang en gang i mellem. Alder er ikke andet end et nummer, og musik og sang er noget for alle. Derfor er seniorsangbogen en populærbog – specielt blandt den ældre del af befolkningen – der godt kan lide at synge.

Seniorsangbogen er fuld af gamle og nye klassiske sange som folk i en vis alder kan nikke genkendende til, den er specielt populær på plejehjem og i forsamlingshuse hvor folk mødes til fællessang og hygge. Seniorsangbogen kan også bruges til arrangementer af enhver slags hvor folk får lyst til at synge sange som de alle kender, og når de vil mindes gamle dage.

Den fantastiske seniorsangbog kan også bruges af kor i alle aldre og er en god måde at samle folk sammen på. Når folk der bor i beskyttede boliger eller ældre mennesker i det hele taget skal være sammen, er det en god idé at finde seniorsangbogen frem, så alle kan have det hyggeligt og har noget at tale om, og at være fælles om.

Der er ikke noget så dansk og hyggeligt som en god fællessang i festligt lag med folk som man kender og holder af, derfor er seniorsangbogen også en af de mest populære sangbøger man kan få i det ganske danske land – den indeholder sange af både Elvis Presley og Jodle Birger. Samt gode gamle danske klassiske forårssange som Når vinteren rinder i grøft og i grav, Han kommer med sommer, En vår er kommet, Det er i dag et vejr, Hvad var det dog der skete, Kom maj du søde milde, Frydeligt med jubelkor, Nu lakker det ad tiden småt.

Bogen er lavet så også dem der ikke ser så godt, som de gjorde en gang kan følge med da teksten i seniorsangbogen er skrevet med kraftig skrift, som gør den let at læse.

Man kan også være sikker på at seniorsangbogen holder sig pæn meget længe, da den kommer indbundet i kraftig plast, hvilket den standhaftig.

Lykke Holzmann Søby