Stort udvalg inden for vin, øl og whisky

Hos Jyskvin.dk finder du et bredt udvalg af vin, specialøl og whisky. Mange mennesker holder af at nyde et glas vin til maden. Er du en af dem, og vil du gøre oplevelsen endnu bedre, kan du med fordel tage et kig på den vinguide, du finder hos Jyskvin.dk. Her finder du tips og tricks, information om vintyper og hvilke vine der passer bedst til forskellige retter. Gastronomi og vin er to områder, der går hånd i hånd, og ved at sætte sig ind i de forskellige typer vin kan du forbedre din vinoplevelse væsentligt.

Jyskvin.dk byder på et stort udvalg af bl.a. rødvin fra de største vinlande, Frankrig, Italien og Spanien. Men også new zealandsk vin og østrigsk vin har fundet vej ind i sortimentet. Netop de new zealandske vine er karismatiske og frugtige. Det kølige, new zealandske klima er perfekt til dyrkning af sorten Pinot Noir, der netop er elegant og nærmest let parfumeret i smagen. Læs mere om vinsorter og vinområder på Jyskvin.dk

Jyskvin.dk tilbyder endvidere et udvalg af mousserende vine, herunder champagne. Du finder nøje udvalgte flasker i forskellige prisklasser, der både kan nydes i forbindelse med fejring af en festlig begivenhed eller gives som gave.

Udover vin og champagne har Jyskvin.dk samlet et udvalg af specialøl. Vores sortiment gør det muligt for dig at forkæle dine smagsløg på øl-fronten. Du finder øl produceret i Danmark, japansk øl, belgisk øl og mange flere varianter, som enhver øl-entusiast vil holde af at drikke til en god frokost eller blot for nydelsens skyld.

En anden kategori, der er værd at fremhæve, er udvalget af whisky. Jyskvin.dk har samlet nogle af Storbritanniens bedste whiskys. Hvad enten du er inkarneret whisky-kender eller blot holder af et enkelt glas i ny og næ, bør du undersøge udvalget af god whisky til stærke priser.

Marie Pedersen