0

Stil den lille sult med lækker frugt fra Firma-frugt.dk

Klokken er 10 om formiddagen, og du prøver at koncentrere dig om arbejdet, men din mave rumler, og frokosten klokken 12 virker uendeligt langt væk. Det er ikke, fordi du ikke har fået morgenmad, men i løbet af formiddagen er det bare tit, at en lille sult melder sig. Det samme gør sig egentligt ofte gældende om eftermiddagen. Med en frugtordning fra Firma-frugt.dk får I en let, lækker og sund mulighed for at stille den lille sult og få et ekstra skud energi til arbejdet.

Firma-frugt.dk er en del af Frugtkurven.dk, der dagligt leverer mere end 125.000 stykker frugt til virksomheder og erhverv i København og omegn. Jeres virksomhed kan trygt blive en del af den glade kundeskare med daglig, frisk frugt fra Firma-frugt.dk.

Mange muligheder

På Firma-frugt.dk har du rigelig med muligheder for at tilpasse frugtkurvene til virksomhedens størrelse og til jeres smag. Du kan for eksempel prøve De Præsentable Frugtkurve, der består af lækker, håndplukket frugt toppet med sprøde og smagfulde stenfrie druer. Eller du kan prøve BasisFrugt, der er en mere enkel og økonomisk løsning med frisk frugt, der bliver varieret efter årstiderne.

Skal der ekstra forkælelse til ved et møde, en konference eller til et andet arrangement, tilbyder Firma-frugt.dk også mange lækre tilvalg, der kan gøre jeres frugtkurv endnu mere indbydende og præsentabel. For eksempel kan toppe jeres frugtkurv med skåret frugt og melon, friskpresset juice, lækkert snackgrønt og forskellige slags nødder.

I kan selvfølgelig også vælge både økologiske og konventionelle frugtordninger. Mulighederne er mange, og valget er jeres.

Vil du vide mere? Se mere om de mange muligheder ved at klikke ind på Firma-frugt.dk. Her kan du også udfylde en kontaktformular og få et godt tilbud til din virksomhed.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *