Specielle anledninger med balloner med navn

Ingen fest uden balloner!

Det er næsten en altoverskyggende sandhed på linje med sikkerheden af “amen” i kirken, for når man tænker på begrebet “fest”, så vil de fleste inkludere et element som balloner.

Og det er da også forståeligt. Disse farvestrålende elastiske anordninger har piftet mange fester op gennem tiden i alskens variationer og former, og så kan de bruges både til at hænge i loftet, lægges på gulvet eller måske ligefrem danse med ballondans med – både for voksne og børn.

Men er det muligt både at kombinere det festlige indslag fra balloner med personlige anledninger, så man endnu mere nærværende får markeret en vigtigt begivenhed.

Det er det faktisk. For hvis du anvender balloner med navn på, så vil din fest ikke alene blive husket for de sjove balloner i sig selv, men også for det personlige islæt, de gav.

Hvordan og hvornår bruger man så balloner med navn?

Det åbenlyse er at skrive navnet på for eksempel en fødselar på balloner med vedkommendes yndlingsfarve. Men de kan også bruges i finurlige sammenhænge såsom, at man placerer enten en oppustet eller flad ballon på pladserne til gæsterne ved ankomst til en fest, så folk skal puste dem op for at se, hvor de respektive gæster skal sidde henne.
Det pudsige kommer så i, at man naturligt kommer hinanden ved, fordi man finder en ballon, der ikke tilhører en selv, og så skal man bytte.

Det behøver dog ingenlunde udelukkende at være navne, man kan påføre ballonen. Man kan få skrevet alt fra personlige hilsener i forbindelse med et jubilæum til at lave hele eller halve sætninger, der kan være sjove at bruge til selskabslege, hvor man skal gætte en rebus via balloner eller som led i en skattejagt.

Her er det også vigtigt at understrege, at man ofte kan vælge at bruge forskellige skrifttyper til de forskellige formål.

Anders Lundtang Hansen