0

Sådan giver du den perfekte gave

Den perfekte gave kan være svær at finde. Hvert år skal vi finde på julegaver til hele familien, og så er der alle fødselsdagene indimellem, for slet ikke at tale om barselsgaver, dåbsgaver, jubilæumsgaver, konfirmationsgaver, bryllupsgaver, tillykke-med-jobbet-gaver og værtindegaver.

For mange mennesker er gaveræset fyldt med stress og usikkerhed. For man vil jo gerne give den perfekte gave, men det er ikke altid, det ligger lige til højrebenet. Og det kan give en følelse af utilstrækkelighed – særligt, hvis gaven er til en, man kender rigtig godt. Så hvordan finder du den perfekte gave? Her kommer et par gode tips og tricks.

Noter gaveønsker løbende

En god metode til at finde den perfekte gave er at notere dig, hver gang en, du ved, du skal købe gave til, snakker om noget, som han eller hun ønsker sig eller ”vildt gerne vil have!”. Det kan gøres hele året. Når det så bliver gavetid, har du en hel liste over potentielle gaver – og endda rigtig gode gaver. Typisk sender folk ønskelister ud, og måske står disse ting ikke på ønskelisten, fordi vedkommende fik udtalt ønsket henkastet i starten af året. Endnu bedre! For så kan du nemlig komme med en superpersonlig gave, som kommer fuldstændig bag på vedkommende og skaber en vaskeægte wow-oplevelse efterfulgt af et ”ej, hvordan kunne du huske det?!”.

Hobbyer og interesser

Tænk over, hvilke hobbyer og interesser dine gavemodtagere har, og foretag dine gaveindkøb ud fra dette. Skal du f.eks. give gave til en dykkerentusiast, kan du gå ind i en dykkerbutik og spørge efter et godt forslag til en gave. Personalet har helt sikkert et bud på et must-have eller en lille ting, som er superpopulært i øjeblikket. På den måde kan du give en gave, der både er personlig og overraskende.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *