Sådan får du en mere hyggelig og rustik indretning

Det går hurtigere og hurtigere med at bygge nye boliger i dag. Det skyldes at de fleste hjem bliver sammensat af betonklodser, som holde både kulde og lyd ude. Og det er i bund og grund dejlig, dog betyder det også, at sandsynligheden for at overtage en kedelige og upersonlig bolig er stor. Det er heldigvis hjælp at hente! Her får du et par råd til, hvordan du kan gøre dit hjem mere hyggeligt med rustik indretning.

  1. Murstensvæg

Hvis du er en af de heldige, som har overtaget et hus eller en lejlighed af ældre dato, så er kan du trylle en smuk murstensvæg frem. Måden du får den på, er ved at bruge knofedt. Tjek først, at der rent faktisk er pæne mursten inde bag gips og vægbeklædning. Bank gips og puds af med en hammer og brug så en stålsvamp til at fjerne det sidste.

  1. Genbrugsmøbler

Ældre møbler kan noget helt særligt, når det kommer til indretning. Der findes nærmest ikke noget mere personligt, end smukke gamle møbler med fine udskæringer. Hvis du ikke synes, at møblernes polstring passer til dit hjem, så kan du altid vælge at få dem ompolstret. Det er også blevet ret populært med små lagerreoler i hjemmet. De kan bruges til både sko og nips.

  1. Maling

Som du sikkert allerede ved, så kan farver gøre store underværker. Der findes næsten ikke noget mere personligt, end farver i hjemmet. Det gør din indretning helt unik, og viser at du tør kaste dig ud i sjove og udfordrende sammensætninger. Om end du maler dine vægge, eller kaster dig ud i farverige møbler, så er det skønt at se på.

admin