0

Pift dit outfit op med moderne accessories

Du kender det sikkert. Du står og kigger dig i spejlet, og du kan slet ikke få tøjet til at se rigtigt ud. Du prøver måske endda 10 forskellige outfits, men lige lidt hjælper det. Det, du oplever, er en vaskeægte tøjkrise. Den gode nyhed er, at du ikke er alene. Næsten alle kvinder har nemlig på mindst et tidspunkt i deres liv haft tøjkrise. Nogle gange så slem, at det er fristende bare at lægge sig tilbage i sengen.

Hvis du nogensinde har det sådan, så kan jeg trøste dig med, at du hverken behøver at smide alt dit tøj ud, eller at bruge tusindvis at kroner på at udvide din garderobe. Med et par enkelte gode accessories kommer du nemlig rigtig langt og kan pifte ethvert kedeligt outfit op.

Tørklæder

Tørklæder var enormt moderne i starten af 00’erne, og nu er de på vej tilbage i modebilledet. Jeg taler ikke om de tørklæder, der ligner halstørklæder, men de trekantede, som ikke kun bruges til at holde varmen. Disse tørklæder er ikke bare praktisk mode, men er også en lækker detalje, der kan tage dit look til et nyt niveau. Går du og drømmer om et tørklæde i den stil, kan du kigge efter mærker som Lala Berlin og Gauge og Ply, der kommer med deres bud på et lækkert tørklæde i høj kvalitet.

Smykker

Smykker i sig selv er ikke nogen ny trend, men der findes mange trends indenfor smykkeverdenen. Et eksempel på dette er, at det er blevet moderne med forskellige øreringe i ørerne, og nogle går kun med ørering i det ene. Derudover kan du næsten bruge alle de fingerringe, du har lyst til. Smykker i guld, sølv, roseguld og farver kan pifte ethvert kedeligt eller casual outfit op.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *