0

Nubikk – Sko til hverdagens eventyr

Hvis du er på markedet efter praktisk og elegant fodtøj til hverdagsbrug, så er Nubikk med garanti et mærke, der vil falde i hak med din smag. Nubikk har med tiden skabt mange gode, nydelige og holdbare sko til både mænd og kvinder. Som brand har de fingeren på pulsen og stræber efter at lave sko til unge voksne, der gerne vil finde deres unikke plads i verden. Med sko fra Nubikk kan du være sikker på at få noget fodtøj, der holder i mange år. Det gælder både kvalitetsmæssigt og modemæssigt. Deres kollektioner bærer præg af deres mål om at være forfriskende, urbane og distinktivt redefinerende. Fordi skoene er så anvendelige, så du uden problemer style dem med mange forskellige slags outfits til forskellige anledninger og arrangementer.

Nubikk går op i at lave sko til individet, der holder i mange år og ikke går af mode. Det skinnder også igennem ved deres sortiment. Til mænd finder du eksempelvis både sneakers og chelseaboots. Deres udvalg til kvinder er lidt bredere, hvor du også kan finde biker boot og mange forskellige slags ankelstøvler i flere modeller, farver og hælhøjde. Med det store sortiment har du et godt udgangspunkt for at finde de rette sko til den individuelle og unikke smag. Det gælder uanset, om du er til det mere feminine eller det mere rå bikerlook.

Find Nubikk hos newbe.dk

Newbe er en stor butik med lokation i Slagelse. Her finder du både lækkert tøj, tilbehør og smukt brugskunst. Med du behøver faktisk slet ikke befinde dig på Sjælland for at få fingrene i de mange eksklusive produkter fra mærker som CS15, Muti, Normann, Frederik Bagger, Hübsch, Billi bi, Karen Simonsen og mange flere. Hele udvalget kan du finde på deres webshop newbe.dk og finde dine næste par sko.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *