Neo Noir – lækkert dansk designerbrand

Neo Noir er et dansk modemærke af nyere dato. Hos Neo Noir lægges der stor vægt på at ramme tidens trend, samtidig med at de enkelte design linjer er udformet til at kunne mixes og matches på kryds og tværs. Hos Neo Noir finder du udelukkende tøj, fremstillet af de bedste kvalitets materialer, hvor der ikke er gået på kompromis med den høje standard. Neo Noir er her og nu-mode med et tidløst tilsnit og et meget unikt og personligt islæt igennem samtlige kollektioner.

Neo Noir er i særdeleshed kendt for deres bløde stretch jakker, som fås i et hav af farver, og som allerede er en moderne klassiker. Neo Noir er også leveringsdygtige i buksedragter, kjoler med blonder, bluser, bukser, t-shirts og mange andre beklædningsgenstande, som er kendetegnet ved et højt komfort niveau og et raffineret look.

Find Neo Noir og andre kendte brands i Kysthusets webshop kysthuset.com

Kysthuset er en dansk baseret butik, som siden 2014 har været det foretrukne shoppested for modeelskere i Odder og omegn. Kysthuset fører, foruden tøj fra Neo Noir, sko, tøj og accessories fra danske og internationale designere og producenter så som 2nd One, Co’couture, Comfy Cph, Continue Cph, Dea Kudibal, Gai + Lisva, Gustav, InWear, IVY Copenhagen, King Louie, Lee Jeans, Levete Room, Lollys Laundry, Mos Mosh, Munthe, Neo Noir, NORR, Part Two, Place du Jour, Rosemunde, Second Female, Sibin/Linnebjerg, Sissel Edelbo, Stella Nova, Stine Goya, Superdry, Aigle, Bella Moda, Billi Bi, BioNatura, Paul Green, Philip Hog, Becksöndergaard, Daniel Silfen, Day Et, Depeche, Markberg, MP Denmark, Pernille Corydon, og Sneaky Fox. Og selv om du ikke er bosat i Odder, kan du finde hele udvalget på Kysthuset.com.

Som medlem af kundeklubben hos Kysthuset.com får du 10% rabat på alle dine køb – uanset volumen. Når du køber tøj, sko eller accessories hos Kysthuset.com, får du gratis ombytning, fri levering ved køb for over 399,- kr. samt 14 dages fuld returret.

Astrid Pedersen