0

MJK er din ekspert i vandløsninger

I 1977 blev MJK grundlagt, og siden da har vi eksponeret af flere omgange. I dag er Danmark blot et af mange lande, vi leverer vandløsninger til, og vores klientel rækker langt ud over landets grænser. Så langt, at MJK har glade kunder hele vejen fra Europa til Asien og Nordamerika. I 2012 blev MJK opkøbt af Xylem-koncernen, hvis distributionsnet tæller intet mindre end 150 forskellige lande, og hvis produktudvalg gang på gang overgår konkurrenternes. Siden da er MJK’s moderne vandløsninger blevet kendt verden over. Det er vi stolte af, og vores evne til at levere vandløsninger tilpasset det 21. århundrede placerer os i dag blandt verdens førende producenter.

Køb professionelt udstyr til vandmåling og -styring hos MJK

Hos MJK er vi eksperter i niveaumålere, flowmålere og analyse-, styrings- og overvågningsinstrumenter til renseanlæg, vandværker og lignende virksomheder, som arbejder med transport og bearbejdning af vand. Vores niveaumålere er kendt for at være præcise og stabile, og til styring og overvågning tilbyder vi flere forskellige pumpenheder og RTU-enheder, som kan styre både pumper, filtre, boringer og brønde. Hvad angår flowmålere, har vi både elektromagnetiske flowmålere og åben kanal flow konvertere. Begge typer er særligt egnede til drikkevands- og spildevandsprocesser, men de kan også være nyttige i industrielle installationer. Vores instrumenter til analytisk måling er designet til at kunne fungere alene eller som en del af et netværk, og de kan blandt andet måle opløst ilt, tørstof, turbiditet, pH og Redox.

Fælles for alle vores instrumenter er, at de er intelligente, innovative og bæredygtige, og dertil garanterer vi dig et fleksibelt produkt, når du køber dine vandløsninger hos os. Hos MJK har vi udviklet og produceret vandløsninger i mere end 40 år, og vi hjælper dig gerne med at udvælge det rigtige instrument til at måle, overvåge og styre vand.

MJK arbejder for en grønnere fremtid

Hos MJK har vi et brændende ønske om at bidrage til en renere industri og dermed et bedre miljø for os alle sammen. Vi fører udelukkende vandløsninger, som garanterer minimal udledning, og derfor er du med til at beskytte verdens knappe vandressourcer, når du køber vandløsninger hos os. Med vores vandløsninger er du sikret alt påkrævet dokumentation, og vi er glade for at kunne støtte virksomheder verden rundt i at efterlevere de krav om overvågning og dokumentation, som bliver strammereog strammere for hver dag, der går.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *