Med campingspejle kommer du sikkert frem på campingferien

Lige meget, om du er nybegynder eller rutineret i forhold til at køre med en campingvogn bagpå bilen, har du brug for al den hjælp, som du kan få, for at orientere dig ordentligt, når du kører. Det er med til at gøre, at du overhovedet føler dig tryg ved at køre med campingvognen bagpå bilen. En af de ting, der virkelig kan være med til at give dig en større tryghed, er campingspejle. Det er spejle, som du kan sætte på bilens sidespejle. Dermed får du et bedre udsyn i forhold til, hvad der sker bag ved bilen. 

Der findes flere forskellige mærker at vælge i mellem, når du skal vælge campingspejle. Et af dem, hvor du kan være næsten helt sikker på, at de har et campingspejl, der passer til dit sidespejl, er Brunsgaard campingspejle. Dem kan du for eksempel købe på campingudstyr.dk. Spejlene passer til langt de fleste biler. Det er med til at gøre, at du roligt kan bestille dem hjem. 

Når du køber sidespejle, er det altid vigtigt, at du overvejer, om du vil have to-punkts eller fire-punkts spejle. To-punkts spejle sidder fast på dit sidespejl to steder, mens fire-punkt spejle sidder fast fire steder. Et to-punkt spejl sidder som udgangspunkt godt nok fast til de fleste former for campingferier, men hvis du kører meget off road kan det være en fordel for dig, at du har et fire-punkt campingspejl. Det kan også være, at du bare gerne vil have den ekstra beskyttelse, der er i, at du har spejlet siddende på. 

Står du og mangler et campingspejl, er det en god ide, at du køber dem på nettet. Det gør, at du ikke behøver at vente med at købe dem, til du har tid til at tage ned i en forretning, hvor de forhandler dem. Du kan bestille dem, når du har fem ledige minutter og så få dem leveret i løbet af kort tid. 

Emilie Ann Jacobsen