Mangler du en god bruseafskærmning?

Det er da skønt med et brusebad

Hvornår nyder du mest at tage et dejligt brusebad? Er det om morgenen, hvor du lige er stået ud af sengen, og skal have kroppen godt i gang med dagen. Hvor du står og vågner under de dejlige stråler, og tænker lidt over den kommende dag, eller en god drøm du havde.

Eller er det efter en god gang sport eller løb på en varm sommerdag, hvor din krop nærmest beder om at blive kølet ned. Der er ikke noget bedre end at fornemme, hvordan du stille og roligt får sænket kropstemperaturen, før du kan sætte dig ned og tage en slapper.

Varmt eller koldt? 

For nogle er det nærmest en livsstil eller religion at tage et iskoldt bad. Et halvt minuts tid under den koldeste bruser, så er kroppen i femte gear og klar til at nyde dagen. Andre er mere til at lade kroppen blive varmet godt og grundigt igennem i et stykke tid.

Hvad foretrækker du?

Husk nu bruseafskærmningen

Det er skønt med et brusebad, men du ved garanteret også godt, at der nemt kan komme en del vand ud på gulvet i dit badeværelse.

Derfor kan du lige så godt få dig en flot og effektiv bruseafskærmning. Prøv at se inde på idegaarden.dk, hvor der er mange geniale løsninger, som også passer til dit badeværelse. Du kan eksempelvis vælge en lækker afskærmning med skydedøre eller svingdøre. 

Eller hvad med en genial hjørnemodel i klart eller hærdet glas. Der er selvfølgelig tætningslister med, så der ikke kan sive vand ud i bunden eller i kanterne. Nu hvor du er i gang, så kan du selvfølgelig også bare gå all in og købe en hel brusekabine.

Hvis du gerne vil have lavet noget i glas efter specialmål, så er det selvfølgelig også en mulighed.

God fornøjelse med det næste brusebad. 

 

 

 

 

Troels Nielsen