0

Kvalitetsgarn til dine hobbyprojekter

Om man hækler eller strikker tøj, bamser, karklude eller noget helt fjerde, så får man det bedste resultat, når man bruger noget godt kvalitetsgarn. Det gør nemlig, at man får et ensartet resultat, som holder godt – og hvis garnet så ovenikøbet er dyrket økologisk, ja så kan man faktisk strikke og hækle løs helt uden bekymringer over, det aftryk man sætter. Hos Garnguru.dk forhandler de derfor også kun økologisk og bæredygtigt eller GOTS garn, som er nøje udvalgt, så du altid kan regne med at få godt garn imellem hænderne.

Hvad vil det sige, at garn er økologisk eller GOTS-certificeret?

At garn er dyrket økologisk vil sige, at alt den uld, der bruges, kommer fra får, der ikke har været i kontakt med kemikalier og som lever under gode forhold. I forhold til bomuldgarnet vil det sige, at bomuldsplanterne er dyrket økologisk uden kemikalier og med mindre vandforbrug end almindeligt. Når garnet er GOTS-certificeret betyder det, at, udover det er dyrket økologisk, der også har været gode arbejdsforhold, bæredygtige produktionsprocesser og kvalitetskontrol – GOTS-mærkningen er altså din garanti for dette. Det er en af markedets strammeste miljøcertificeringer, så du med god samvittighed kan skabe og kreere smukke ting til dig selv og dine nærmeste.

Alt til dit næste hobbyprojekt

Du kan også finde det værktøj, som nu engang er nødvendigt for at kunne strikke og hækle. Deres strikkepinde er lavet af bæredygtigt dyrket bambus, pindene er slidstærke og samtidig letvægt, derudover har de en glat overflade, så maskerne glider nemt, hvilket gør dem behagelige at arbejde med. Deres hæklenåle er også lavet af bæredygtigt dyrket bambus, så de er super lette og stadig slidstærke, hvilket gør, at man let kan holde til at hækle i mange timer. Fordi de er lavet af bambus er de også særligt velegnet til dig, som har nikkelallergi.

Afhængigt af hvad, man strikker eller hækler, skal man bruge nogle bestemte størrelser og længder, og du kan da også finde nåle og pinde i mange forskellige størrelser og længder.

Gå på opdagelse blandt de mange skønne og lækre garntyper i fine og tidsløse farver, eller find inspiration til dit næste projekt i deres opskriftssamling, hvor du kan finde opskrifter til alt fra huer og strømper til sweatere og børnetøj. Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, vil du hver måned få en ny opskrift og besked om gode tilbud.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *