0

Køb lette, men stærke lecablokke til fundament og byggeri

Leca er et byggemateriale der har mange fordele, især når man bygger fundament eller vægge. Lecablokke er lavet af brændte ekspanderede lerkugler, hvorfor det er et både let og stærkt materiale. Du kan bruge materialet til større eller mindre projekter.

Lecablokke fås i en række varianter:

  • Blokke D600
  • Skillerumsblokke
  • Termblokke
  • Rilleblokke
  • Styrkeblokke D800

Lecablok D600 er blokke med standarddensitet på 600, hvilket også er den mest udbredte lecablok. Den er oplagt til brug ved både større byggerier og gør-det-selv-projekter. Blokkene fås i mange forskellige størrelser og former til de forskellige formål.

Termblokke er en type lecablokke, som indeholder en plade af EPS isolering mellem to tynde lecaplader. Det gør det nemt isolere samtidig med at man hurtigt får bygget et fundament af stærke blokke op. Blokkene kan også bruges i vægge og mure.

Rilleblokke er lecablokke med riller, der gør det nemt at montere rør og ledninger samtidig med fundamentet. Blokkene har samme gode isoleringsevne og styrke som normale lecablokke. Byggeriet gøres endnu nemmere ved rilleblokkene, som er udhulet på forhånd så der er plads til rørene. Især er de oplagte til brug af opbygning af og rørføring i kældervægge.

Måske har du i mange år overvejet at få delt et indendørs areal op i to værelser. En sådan skillevæg er oplagt at bygge med skillerumsblokke. Blokkene fås i forskellige størrelser, op til en meter i bredde, hvilket gør arbejdet med at sætte en skillevæg op ganske hurtigt.

Leca styrkeblokke D800 er en type blok, der har højere densitet end standardblokken D600. Denne type er fremstillet til byggeri der skal kunne bære meget, som eksempelvis etagebyggeri.

Lecablokke i enhver størrelse til ethvert formål

Lecablokke er både er billigt og effektivt byggemateriale, da det er let at håndtere og fås til en rimelig pris i forhold til mange andre fundament- og vægmaterialer. Man kan forholdsvis hurtigt få fundamentet på plads, så man kan komme videre til de mere interessante dele af indretningen af det nye projekt.

Står du overfor et mindre byggeprojekt, eller skal du have bygget hus, bør du overveje at bruge leca som hovedmateriale. På skagenbeton.dk kan du få overblik over alle de ovennævnte blokketyper. Her kan du også orientere dig i pris og leveringsløsninger, som er særdeles fleksible. Har du behov for hjælp og vejledning, står virksomheden også klar til at svare på spørgsmål.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *