Køb en fjernstyret båd, og slip din indre kaptajn fri

Fjernstyret legetøj er sjovt for børn i alle aldre, uanset om man har kastet sin kærlighed på fjernstyrede både, biler, fly eller helikoptere. Bor du i nærheden af en sø, en dam, eller måske et gadekær, er det oplagt at bruge eftermiddage og weekender på at sejle med fjernstyret båd (såfremt der selvfølgelig er tilladelse dertil). Har du børn, kan du få din lyst til leg med fjernstyret båd stillet, samtidig med at du har kvalitets samvær med dem. Langt de fleste børn kan sagtens se fascinationen af fjernstyret legetøj, og kan – lige som du selv – få timer til at gå med at manøvrere en fjernstyret båd rundt i vandet.

Find den rette fjernstyrede båd til dit niveau og pengepung

Der findes et hav af fjernstyrede både på markedet nu om stunder – med garanti mange flere, end da du var barn. Samtidig er fjernstyrede både generelt blevet kraftigere, mere virkelighedstro, og en del mere manøvredygtige. Dette betyder, at du og dit eventuelle barn vil få langt mere morskab ud af en fjernstyret båd – og hvis du tilmed vælger en model af høj kvalitet med lang batteri levetid og høj yde evne, vil der være materiale til mange timers leg og øvelse i sødygtige manøvrer på de lange sommerdage. Mange moderne fjernstyrede både af nyere dato fås oven i købet med kamera, så du kan følge bådens færden fra dens egent perspektiv.

Køb fjernstyret båd online hos Holte Modelhobby

Hvis du leder efter en fjernstyret båd – hvad end det er til din egen fornøjelse eller som gave til dit barn – kan du finde mange forskellige varianter og modeller af fjernstyrede både hos Holte Modelhobby. Du kan vælge imellem sejlbåde, benzin drevne både eller batteridrevne både – og de findes i størrelser fra cirka en halv meter i længden og op til halvanden meter. Se dem alle på holte-modelhobby.dk

Astrid Pedersen