0

Køb din spiritus online og få de bedste spiritus tilbud

Der er uundgåeligt en del omkostninger forbundet ved at holde fest, især hvis der skal alkohol på bordet. Men det behøver slet ikke at blive dyrt. Med et medlemskab hos fordelsklubben emma.dk, har du nemlig mulighed for at købe billig sprut fra kendte mærker. Med de fordelagtige spiritus tilbud fra emma.dk kan du altid få fyldt barskabet op med alt dit yndlingssprut, så du er klar til at holde fest.

3 typer spiritus, der sætter festen i gang

Hvad enten du skal holde en stor eller lille fest, er det altid rart med lidt forskellige typer spiritus til festen, så dine gæster kan få lige den drink der falder i deres smag. Herunder finder du en lille guide med 3 forskellige slags alkohol, som helt sikkert vil falde i din og dine gæsters smag, og alle kan købes med store besparelser hos emma.dk.

  1. Aperol Spritz

Aperol Spritz er smagen af sol og sommer, men kan nydes hvor som helst og når som helst. Den italienske aperitif Aperol Spritz er perfekt som en velkomstdrink til dine gæster inden maden, og vil være et sikkert hit.

En Aperol Spritz er en blanding af 2 dele Aperol Aperitivo, 3 dele mousserende vin (eksempelvis en italiensk Prosecco) som toppes med en lille smule danskvand til sidst. Du kan selvfølgelig justere blandingsforholdene alt efter, hvor stærk du vil have din drink. Fyld et glas med isterninger, hæld de forskellige dele heri og pyt med en skive appelsin.

  1. Smirnoff vodka

Skal der være fest, så lad der være fest! Enhver fest bør have en Smirnoff vodka på bordet – det er både en nem og billig måde, at kunne lave en masse forskellige sjusser. En sjus er ganske enkelt en drink, der består af én type alkohol blandet med sodavand. Det er derfor kun dine smagsløg, og fantasi der sætter grænser for, hvad du kan blande sammen. Nogle af klassikerne er blandt andet vodka/Red bull, vodka/Sprite og vodka/juice.

  1. Små Grønne Shots

Shots er en sikker vinder til festen, der skal vare hele natten. Nogle af de mest populære er de forskellige lakridsshots fra brandet Små, hvor særligt Små Grønne med lakrids og granatæble smag er blandt favoritten hos de fleste shots-glade mennesker. Et par shots af de Små Grønne vil helt sikkert sætte festen i gang.

Med billig spiritus fra emma.dk bliver der råd til lidt mere

Det er både billigt og nemt at handle alkohol til festen hos emma.dk. Foruden de store besparelser på de forskellige spiritusvarianter får du nemlig både gratis fragt og hurtig forsendelse. Derved har du også råd til lidt ekstra til festen eller til lidt selvforkælelse. Hos emma.dk finder du nemlig også gode tilbud på både sodavand, slik og chips samt parfumer, plejeprodukter og meget mere. Se hele udvalget af spiritus tilbud her på siden og bliv inspireret til nye og spændende drinks.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *