Inspirerende foredrag med Mille Bruun Sjøgren tænder gejst og giver glæde

Mille Bruun Sjøgren er ikke som os andre. Hun ville ikke leve et 9-17 liv, hvor hun bagefter skulle køre gennem regnen for at hente sine børn og derefter tage hjem og lave aftensmad til dem. I stedet ville hende og hendes mand noget mere med deres liv. Det betød, at de blev freelancere og flyttede hele familien til Spanien. På grund af det billigere prisniveau kunne de leve for færre penge og dermed have meget mere fritid til at være sammen med deres børn. Efter fem år i Spanien brød de op for at tage på en jordomrejse – stadig mens begge forældre freelancede undervejs. 

Milles liv har altså udfoldet sig noget anderledes, end det gør for de fleste af os andre. Det er derfor, at hendes foredrag er så spændende og inspirerende, og det vil helt sikkert vække begejstring, når hun kommer og holder foredrag hos jer. Det kan være på gymnasiet, højskolen, i forsamlingshuset og mange andre steder.

Særligt på gymnasier og højskoler med mange unge, der er søgende i forhold til, hvilket liv de vil leve, er hendes foredrag oplagte, da de giver et billede på en anden måde at leve livet på. 

For de mere modne er der dog også meget inspiration at hente i hendes budskab om at tage tyren ved hornene og springe ud i det, som du gerne vil. 

Mille tilbyder i øjeblikket tre forskellige former for foredrag. Det er Sådan får du succes som freelancer, Bliv klog på at rejse Jorden rundt og Bliv modig – opnå det, du gerne vil. Som titlerne klart fortæller, er foredragene dybt rodfæstede i Milles eget liv. Hun kan derfor tale af erfaring og være med til at inspirere og engagere med sin passion og begejstring, der vil røre både ældre og yngre publikummer. Læs mere om Milles foredrag på Millespeak.dk

Emilie Ann Jacobsen