0

Indretning af køkken fra bunden: Dette skal det indeholde

Hvis du vælger at bruge foråret på at sætte et nyt køkken i stand, så er der mange ting, du skal være opmærksom på, hvis du vælger at lave det hele selv fra bunden. Det kan synes som en stor mundfuld, og det er det sådan set også. Derfor kommer vi i denne artikel med bud på nogle af de ting, det skal indeholde.

Lav en køkkenø

Køkkenøen er særdeles populært i mange nyere hjem, hvor der skal være en naturligvis overgang til køkkenalrummet. Og man skal jo helst kunne se ud over stuen, mens man arbejder, og derfor skal du have en køkkenø, som fungerer som et arbejdsbord til køkken. Det giver mulighed for mere skabsplads, og det fungerer bare godt rent designmæssigt også.

Sæt spotlamper i

Plads er altid et stort tema i køkkenet, og derfor bør du installere spots ind i dine køkkenskabe, så du får fuld valuta for pengene. Store lamper er pæne og dyre, men de fylder også rigtig meget i landskabet, hvor der kunne være køkkenskabe, som skal hænge over dit køkken. Spotlamper skal indtænkes fra start, da de naturligvis skal have nogle elektriske installationer. De er enkle og stilrene, og så koster de ikke alverden.

Sæt en stor vask i

Hvis der ikke kan stå en gryde eller en stor pande i din vask, er den ikke stor nok – og det bliver du træt af, når du hver eneste skal stå og vaske din gryde på kryds og tværs, fordi den ikke passer i vasken. Bedre en stor vask end en for lille vask.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *