0

Hvad indebærer ejendomsservice helt præcist?

Du har sikkert hørt det før, og som virksomhedsejer er du nok blevet tilbudt ejendomsservice en gang eller to. Men begrebet kan lyde en smule uklart, så vi gør dig her klogere på, hvad ejendomsservice egentlig består af, og hvorfor det kan være en god idé for dig som virksomhedsansvarlig at benytte dig af muligheden.

Vinduesvask

Vinduesvask er en såkaldt service af din ejendom, og derfor kan du med ejendomsservice ofte forvente at få rene vinduer, når du har haft besøg. Rene vinduer er vigtige for enhver virksomhed, både for udsynets skyld og for det professionelle indtryk, som din virksomheder giver til potentielle kunder.

Trappevask

Trappevask er endnu en service af din ejendom, og du hvis du har fået udført trappevask, kan du helt sikkert huske den skønne duft af ren trappeopgang, når du er trådt ind i bygningen. Igen er det vigtigt for renlighedens skyld og det professionelle indtryk, da en trappeopgang er noget af det første, som kunder møder.

Klipning af græs og hække

Selvom de ikke er en del af din ejendom, regner man ofte vedligeholdelse af græsarealer med, når man snakker ejendomsservice. Vegetationen er nem at holde i ro 8-9 måneder af året, men når foråret banker på døren, skal der meget ofte klippes hæk og græs – og det er bestemt ikke altid, at det er en sjov ad hoc-opgave.

Fliserens

Igen er det en opgave, som kræver noget ekstra om foråret og sommeren, når solen og fugten hjælper alger og andet grønt med at spire. Fliserens bør ikke udføres med håndkraft, og professionelle vil typisk benytte sig af en højtryksrenser for at sikre udendørs gangarealer i topform.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *