Hør nu godt efter

Man skal høre meget før ørerne falder af

Ja og “man skal lægge ører til meget“, som man siger. Og nu hvor vi kredser lidt om den varme grød, så lad os komme til sagen.

Dette indlæg handler kort og godt om høreapparater fra Oticon, som er intet mindre end en verdensomspændende producent af høreapparater. Og så er virksomheden tilmed dansk.

Høreapparater er hver eneste dag en gave til folk med nedsat hørelse, fordi de kort og godt får mulighed for at høre, hvad andre mennesker siger. Og så er hørelsen jo generelt en vigtig del af sanseapparatet.

Så nedsat hørelse kan rent faktisk betyde nedsat livskvalitet, og derfor er det godt vi har firmaer som Oticon.

Hvilket udvalg har Oticon?

Ja nu lyder ordet “høreapparat” måske lidt oldnordisk, men moderne høreapparater er faktisk stopfyldt med moderne teknologi – og så findes der en masse avanceret tilbehør, som du lige skal høre lidt om.

Eksempelvis “Connectklip” som er en trådløs mikrofon, som desuden kan gøre dit høreapparat til et trådløst headset. Og hvis du gerne vil have fuldt udbytte af at se fjernsyn, så kan du få en TV Adapter, som giver dig trådløs opkopling til dit fjernsyn. Så er du altid sikker på, at lyden er helt perfekt til netop din hørelse. 

Høreapparater fungerer selvfølgelig ved hjælp af batterier. Men du skal ikke tænke på store klodsede batterier, som det er umuligt at håndtere. Tværtimod så er batterier til høreapparater så små og diskrete, som du overhovedet kan tænke dig. 

Lydkuplen er selve den lillebitte ting, som du har i øret og som sender lyden ind, ligesom gennem en tragt. Så det er en meget vigtig del af dit tilbehør, hvis du benytter høreapparat. Sjovt nok kaldes lydkuplen også for en “øreprop”.

Glæd dig over at du kan få fantastiske høreapparater fra Oticon – det kunne jo være du fik behov for et en dag.

  

Troels Nielsen