Hold dig varm vinteren igennem med bøgebrænde

Bøgebrænde er godt og effektivt brænde, der hjælper dig med at holde dig varm hele vinteren. Derfor er det et oplagt valg, når du skal vælge brænde til at holde dig varm med om vinteren. Du kan få brændet leveret lige til din dør, hvor det vil være klar til at blive brugt med det samme. Det er med til at gøre, at du sparer en masse tid og penge på den måde. 

Et af de steder, hvor de leverer ovntørrer bøgebrænde lige til døren, er webshoppen strandgaardsbraende.dk. Der har de et stort udvalg af forskellige former for brænde. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den type, som du gerne vil fyre med i dit hjem. 

Du har mulighed for selv at hente brændet i deres lager eller at få det leveret lige til din dør. Det sidste vil selvfølgelig spare dig for en masse tid og besvær. De leverer til adresser i stort set hele Østjylland. Lige fra Rønde i nord til Fredericia i syd. Du kan selvfølgelig også få brændet leveret, hvis du bor i en af de større byer i området. Det kan være Odder, Aarhus, Silkeborg eller Vejle. 

Fordelen ved at købe deres brænde er, at det er skåret i stykker på omkring 25 centimeter. Det gør, at det vil passe fint ind i selv mindre brændeovne. Dermed slipper du for at skulle skære brændet i stykker for at få plads til det i din brændeovn. 

Du kan vælge mellem at få leveret 1,8 eller 2 kubikmeter bøgebrænde. Det gør, at du kan vælge den mængde brænde, som du har brug for. Det kan være rart for dig, at du ikke skal til at finde ekstra plads til at opbevare dit brænde. Du kan have det stående i garagen, udhuset eller et andet tørt sted hele vinteren uden problemer. 

Emilie Ann Jacobsen