Gør campingturen behagelig med campingudstyr

Når man tænker på campingudstyr, så forestiller man sig ofte det mest nødvendige, der kun lige gør campingturen udholdelig.

Men i så fald er man fanget i en tidslomme, der strækker sig mange årtier bagud, for campingture har været en af danskernes foretrukne ferieformer gennem mange, mange år, så der er længe blevet udviklet på området med campingudstyr til at gøre oplevelsen så behagelig og mindeværdig som muligt.

Pointen med campingturen er ofte at samle familien i ens reservehjem i campingvognen, autocamper eller hytten på en campingplads, hvor man trods alt er væk hjemmefra og gerne med tilsidesættelse af elektroniske virkemidler, men derfor går man sjældent ned på den komfort, man kender det hjemmefra.

Derfor, når man taler om campingudstyr, er blandt andet den klassiske campingstol ikke længere bare en hønsepind, der giver problemer for kroppen at sidde på og kan skvatte sammen under en hvert sekund.

Den moderne campingstol er så detaljerig fremført, at den næsten kan konkurrere med lænestolen derhjemme.

Man kan nu om dage anskaffe sig campingudstyr i form af varmeblæsere, der kan give varme i både hele campingvognen og forteltet på de kolde dage, og selv grillen, man bruger under camping, kan skabe retter, der kan hamle op med, det man skaber på hjemmegrillen.

Selv campingsenge er ikke længere noget, der vækker konnotationer fra ens militær-tid, hvor man lige så vel kunne sove på jorden. Moderne campingsenge er både gode for kroppen og nemme at folde sammen igen, når man ikke skal bruge dem mere.

Selv campingudstyr i form af foldecykler er det muligt at få, så man nemt kan pakke dem frem og ind igen.

Endda campingudstyret til bilen under kørslen med campingvogn har udviklet det fra at være en farefuld færd til noget, hvor man har frit udsyn på vognen og tør slappe helt af, mens man kører.

Hvad forestiller du dig selv, du ville bruge af campingudstyr på din campingtur?

Anders Lundtang Hansen