Gør arbejdspladsen lidt sundere med en firmafrugtordning

Skal du forkæle dine medarbejdere lidt ekstra, kan du forære dem en firmatur med luksusforplejning, en mægtig julefrokost med mad og drikkelse i stride strømme, eller en anden ekstravagant bonus. Du kan også vælge at fokusere på deres daglige trivsel og sundhed, og sætte spot på de små tiltag i hverdagen. Det kan være, at du kan opgradere frokostordningen, så den kommer til at bestå af de friskeste økologiske råvarer i stedet for flade rugbrødsmadder. Eller du kan sørge for, at der altid er et alternativ til det fælles slikskab og sodavandsautomaten. Dette kan du for eksempel gøre ved at sætte en kurv med frisk frugt frem på afdelingerne, så dine medarbejdere har noget at nippe af i løbet af dagen.

Få en firmafrugtordning – det betaler sig

Hvis du ikke rigtig magter selv at skulle købe frugt og stille det frem hver eneste dag, bør du alliere dig med et firma, som tilbyder firmafrugtordning. Dette vil have visse fordele. For det første kan det gøres en del billigere, end hvis du selv skal i supermarkedet og købe frugt hver dag. Dette skyldes, at en virksomhed som for eksempel Frugtkurven.dk køber deres varer direkte fra Grønttorvet – og i så store volumener, at det bliver en del billigere end i detailhandelen. Således kan du få en billigere frugtkurv via en firmafrugtordning hos Frugtkurven.dk, end du selv ville kunne præstere.

For det andet sparer du den tid, du ellers skulle bruge, hvis du skulle i supermarkedet hver dag og købe frugt. Og for det tredje vil Frugtkurven.dk, i kraft af de mængder, der købes ind, kunne tilbyde et langt større udvalg af årstiden frugter.

Bestil firmafrugtordning online

Hos Frugtkurven.dk har du mulighed for at vælge, hvor stor din daglige leverance af firmafrugt skal være. Du kan også vælge, hvornår på dagen, du ønsker firmafrugt leveret – og hvad indholdet i din frugtkurv skal være. Læs mere på Frugtkurven.dk

Astrid Pedersen