0

Gør din arbejdsplads sundere med frugtordning.dk

6 stykker frugt og grønt om dagen – vi kender alle det gode gamle kostråd. Men selvom alle kender et godt råd, kan det være svært at følge. Mange danskere har en travl hverdag og kommer sent hjem. Når det endelig er fyraften, tænker de færreste på frugt – snarere på aftensmad. Derfor er det mere oplagt at nå at spise frugten i løbet af dagen. Det kan du som arbejdsgiver hjælpe dine medarbejdere med via Frugtordning.dk.

Det er de færreste der har plads til seks stykker frugt og grønt i madpakken, og vi kender alle den glemte banan i bunden af tasken – det er en snasket og ildelugtende overraskelse. Men hvis du lader dine ansatte vide, at de kan forvente frisk frugt hver dag, kan bananbomben undgås. På den måde kan du også bidrage til et sundt miljø med vitaminfyldte snacks som hverdagskost.

Der er mange fordele ved at spise frugt og grønt hver dag, og mange af dem har at gøre med kroppens langsigtede fysiske helbred. Men et æble om dagen kan også øge trivsel og motivation på arbejdspladsen. Du udviser som arbejdsgiver omsorg for dine medarbejdere ved at investere i deres sundhed, og dette kan være med til at øge tilliden på arbejdspladsen.

Hjælp dine medarbejdere med at vælge den sunde snack

Vi kender alle den lille sult, som sniger sig ind på én først på eftermiddagen. Efter frokostpausen er der pludselig meget lang tid til aftensmaden, og timerne indtil fyraften strækker sig uendeligt lange. Nogen klarer sig med muslibarer, læskende drikke eller andre former for snacks.

Men de fleste ved også, at denne løsning ikke er en holdbar hverdagsløsning. Ved at tilbyde gratis frugt hver dag sørger du for, at det bliver nemmere at tage det sunde valg. Tag et kig på de mange tilbud på frugtordning.dk!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *