Gode råd til barbering af skæg

Er du en mand, så er der god sandsynlighed for, at du har skæg. Men kender du til det med, at det ikke altid er lige nemt at holde skægget flot og lækkert? Det er jo ikke alle, der har lyst til at barbere det, og andre føler ikke, at de kan, fordi de får knopper efter. Hvad enten du foretrækker dit ansigt helt glatbaberet eller ej, kan du i denne artikel læse om nogle gode tips til, når du skal barbere skægget.

Få en tæt barbering med barberknive

Der er forskel på, om man klipper sit skæg, eller om man bruger barberknive. Forskellen lægger ikke bare i selve arbejdet, men også i, hvordan det endelig resultat ender med at blive. Hvis du bruger barberknive til din barbering, så får du også en meget tættere barbering, og et finere resultat. Det er vigtigt, at du bruger barberknive af god kvalitet, så du ikke irriterer huden unødvendigt. Det er naturligvis også nogle, der skal skiftes ud fra tid til anden.

Husk at pleje huden efterfølgende

Det kan godt irritere huden, når man barberer den, og derfor er det også vigtigt, at man husker efterbehandling. Her kan man f.eks. vælge at bruge aftershave, der er lavet til formålet. Du kan prøve med forskellige ting for at finde ud af, hvad der gør det bedste for dig.

Rens ansigtet inden

Det er også altid en god idé, at man barberer på et ansigt, der er rent. Det betyder ikke, at du skal i gang med den store skønhedsrutine, men det er en god idé, hvis du i hvert fald lige vasker dit ansigt, inden du går i gang med at barbere det. Det ser bare super ærgerligt ud, hvis man skal rende rundt med barberingsknopper i ansigtet. Så er det godt, at der findes gode råd mod det!

admin