Få lækre, bløde fødder med en pedicure

At tage sig af sine fødder er en af de sidste ting, man har tid til i en travl hverdag. Hård hud og problemer med negle kan få lov til at passe sig selv, når der skal arbejdes, handles ind og gøres rent. Men med en Spa Eksklusiv Pedicure behandling fra Beauty and Style slipper du for bøvlet med fodbadet derhjemme og får derimod en fantastisk og professionel behandling, der efterlader dine fødder silkebløde.

Kun det bedste til dine trofaste fødder

Dine fødder bærer dig igennem hele livet, så selvfølgelig fortjener de kun det bedste. Vores pedicure fokuserer på hele foden og ikke kun den hårde hud. Du starter med et fodbad, hvorefter dine negle files til en fin form. Neglebånd skubbes tilbage, og den tørre hud på hæl fjernes. Derefter forkæler vi dig med en suveræn negleolie og specialcreme. En fodmaske bliver til sidst brugt for at sørge for et optimalt blødt og plejet resultat. Endeligt modtager du fodmassage, så du kan forlade klinikken fuldstændig afslappet.

Forkæl dig selv til gode priser

Selvforkælelse skal være for alle. Derfor koster vores fodbehandling kun 235 kr. Ønsker du at neglene skal have et ekstra pift, kan du tilføje fransk lakering for et tillæg på kun 50 kr. Du fortjener at blive forkælet og stryge velplejede og bløde fødder mod sengetøjet efter en lang dag. Hos Beauty and Style har vi masser af erfaring og et yderst professionelt team, der går højt op i, at du føler dig som den allerdejligste version af dig selv. Book trygt en fodbehandling hos os allerede i dag og forkæl dig selv. Har du spørgsmål eller henvendelser, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

admin