Få hjælp til både små og store projekter af dygtig anlægsgartner

Når du skal i gang med at lave din have om derhjemme, kan det være, at du har svært ved at se, hvordan den ville tage sig allerbedst ud. I det tilfælde kan det være en god ide for dig, at du får en anlægsgartner til at hjælpe dig. Det samme er tilfældet, hvis du arbejder i en virksomhed eller en offentlig institution, hvor I skal have gang i et stort projekt udenfor. Der er I nødt til at have nogle professionelle med for at sikre, at det bliver lavet på den helt rigtige måde. 

Et af de anlægsgartnerfirmaer, der både kan klare små og store opgaver, er Buus-ag.dk. De har mange års erfaring med at hjælpe både private, virksomheder og offentlige institutioner med at få nogle udearealer, der passer til deres behov. De har for eksempel lavet nogle af udeområderne ved Lighthouse på Aarhus Havn. 

Udover projekter, der involverer anlæggelse eller ombygning af en have, kan de også hjælpe dig med en række andre projekter. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil have et grønt tag på din bygning. Det er en både flot og miljøvenlig løsning, som du vil få rigtig meget glæde af fremover. Buus-ag.dk var nogle af de første i branchen, der begyndte at lave de grønne tage i Danmark. Det siger derfor sig selv, at de har stor ekspertise indenfor området. 

Derudover kan de også hjælpe dig, hvis du har brug for kloakservice. Kloakrørene vil i mange tilfælde gå gennem din have eller dine grønne områder. Derfor giver det rigtig god mening for dig, at det er din anlægsgartner, der også står for kloakken. Dermed kan de først ordne den og bagefter ordne haven ovenover. Dermed kommer der til at være en sammenhæng for dig, og du behøver ikke at have flere forskellige håndværkere rendende i haven. 

Emilie Ann Jacobsen