0

Et univers af fototapet på Tapeteksperten.dk

På Tapeteksperten.dk finder du en verden af fototapet, som giver dig mulighed for at give dit hjem en grundig makeover. For dig, der gerne vil friske din bolig op – give den noget kant og et strejf af personlighed – er fototapet en optimal løsning. Vil du spise i en dyb og mørkegrøn skov, falde i søvn til tropiske udsigter eller se fjernsyn med et verdenskort i baggrunden? Så er du kommet til det rette sted. Tapeteksperten.dk giver dig mulighed for alt det og meget mere. Vi har både fototapet med motiver af jungle, blomster, skov, verdenskort, beton, graffiti, strand, grønt, natur, sten og metropol, og dertil har vi fototapet med sort/hvid motiver samt motiver tiltænkt børneværelser.

Varieret udvalg af fototapet tilpasset dine ønsker

Vi tilbyder fototapet i flere forskellige kvaliteter, herunder non-woven og easy-up, som gør opsætningen at fototapetet ekstra nem. Udover kvalitet og motiv varierer vores fototapet også med hensyn til pris, og vi har fototapet på lager, som passer til både større og mindre budgetter. Alt vores fototapet fås i standardmål, som du efterfølgende kan beskære, så det passer til din væg. Alternativt er der flere af vores produkter, som vi kan fremstille i specialstørrelser – det gælder eksempelvis verdenskort, som ikke tåler beskæring. Vær opmærksom på, at leveringen kan tage op til otte hverdage, når du bestiller fototapet i specialmål.

Tapeteksperten.dk er din professionelle tapetvejleder

Vores mangeårige erfaring inden for tapetbranchen gør os i dag til eksperter i tapet, og du er mere end velkommen til at gøre brug af vores ekspertise. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af fototapet, så sidder vores engagerede og dygtige medarbejdere klar til at besvare dem på telefon +45 70 20 76 77 og mail mail@tapeteksperten.dk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *