Er biler fra Tyskland billigere

Biler er dyre i Danmark. De koster mere end i de fleste andre lande. Det er fordi der er store afgifter på biler. Når du har kigget på bil, så er du ikke tvivl om at din nye bil kommer til at koste mange penge.

Du kan selvfølgelig også købe en brugt bil. Men hvis bilen er mere end tre år gammel, så skal du regne med en del udgifter til vedligeholdelse.

Køb brugt i Tyskland

Det er nærliggende at kigge over grænsen til Tyskland for at finde din næste bil. Dels er prisen på brugte biler meget lavere end for en helt ny. Og så er der et større marked for brugte biler i Tyskland.

Den nemme del er at finde en bil og beslutte sig for at købe den. Den svære del er at importere din nye eller brugte bil. Det er nemlig forbundet med papirarbejde, afgifter og ventetid.

Der findes danske forhandlere af tyske brugte biler. På den måde slipper du for selv at importere bilen. Tag et kig hos for eksempel Lars Hein.

Brugte biler koste afgift

Du slipper ikke for at betale afgift når du køber bilen i Tyskland. Du skal stadig slippe en registreringsafgift.

Når afgiften på en brugt bil fra Tyskland skal beregnes er det tit en vurderingssag. Afgiften beregnes på bilens værdi i Danmark. Men det kan være svært at vurdere værdien præcist.

Den næste udfordring er at få bilen til Danmark.

Svært at transportere bilen

Du har to muligheder for at få bilen hjem. Den ene er at få den fragtet på en lastbil. Det er den nemmeste og dyreste metode.

Du kan også køre bilen selv. Men det er ret besværligt. Du skal nemlig i kontakt med det tyske motorkontor for at få prøveplader der må køres over grænsen.

admin