De mest populære hobbies i Danmark

Under corona er flere og flere begyndt på små hobby projekter, fordi de ikke længere har den hverdag, som de normalt har været vant til. Dette har både været en kilde til underholdning men også afstresning. En creative hobby, som er kommet frem igen, er håndarbejdet, men her kommer flere forslag til populære hobbies, som du kan gå i gang med.

Strikke og hækling er det helt store hit

Det at strikke blev i mange år anset for at være kedeligt og gammeldags, men det er igen blevet meget populært, også hos de unge som strikker mere end aldrig før. Håndarbejdet i sig selv giver mulighed for at afstresse med noget hyggelig tidsfordriv, men giver også færdige produkter, som du kan have glæde af bagefter. Desuden findes der også både mange strikke- og hækleklubber, hvor du også kan få social samvær, mens du nyder din nye hobby.

Brætspillet er en del af familielivet

Brætspil har egentlig altid været populært, men også her sker der en udvikling, i og med at puslespillet igen har gjort sit indtog. Det gamle puslespil, som vi alle kender det, bliver igen købt i stor stil, men der findes også flere nye udviklinger af puslespillet, som giver den garvede nye udfordringer. Blandt andet kan du nu bygge puslespil i 3D.

Kom ud og dyrk din hobby i naturen

Under COVID-19 er naturen også blevet brugt mere end normalt, og her giver det god mening at tage din hobby med dig. Uanset om det handler om at komme ud og sejle eller at lave udendørs fitness, så giver naturen dig mange muligheder, du skal bare finde det, som du synes er sjovt.

admin