Brønnum Gryder til professionelt brug

Perfekt mad med perfekte gryder

Når du går på arbejde som kok i et restaurationskøkken eller på en cafe, kan du med rette forvente, at de gryder, pander og kasseroller, som du arbejder med, er af en sådan kvalitet, at de kan levere lige netop den mad, der efterspørges i restauranten eller på caféen. Dette kræver professionelt udstyr, der kan holde til mange timers slitage. Det er ikke nogen ønskelig situation, at din mad brænder på, fordi gryden er for tyndbundet eller bare er slidt ned efter at have været i brug et stykke tid.

Gryder til ethvert formål

Med gryder fra Brønnum får du kvalitetsprodukter, der er målrettet brug i det professionelle erhvervsliv. Derude hvor du som kok knokler for, at dine gæster kan få serveret det helt perfekte måltid. Med Brønnums gryder kan du både koge, brase og stege i en uendelighed, uden at dine gryder tager skade af det. Samtidig har vi et stort udvalg, der betyder, at du altid kan levere den mad, der efterspørges. Vi kan for eksempel både tilbyde dig en fiskegryde, en kasserolle i kobber eller en stor lækker 11 liters gryde, der kan bruges til det meste.

Professionel leverandør i over 40 år

Hos Brønnum har vi siden 1971 gået på arbejde med det eneste formål at være din professionelle storkøkkenleverandør. Vi har gennem årene leveret en så tilfredsstillende kundeservice og så gode kvalitetsprodukter, at vi i branchen opfattes som lidt bedre, end det kunden kan forvente.

Men selvom vi har været over 40 år i branchen, så arbejder vi forsat på at udvikle os og levere de innovative produkter, der gør det muligt for dig at drive din forretning. For hos os kommer kundens ønsker og behov altid foran alt andet. Det er derfor, at vores gryder og mange andre kvalitetsprodukter er at finde ude i danske restauranter og cafeer, hvor de er medvirkende til at få hjulene til at køre.

Se vores store udvalg af gryder på vores hjemmeside.

Søren Black