Bremdal Radio er dine Bang & Olufsen specialister

I Struer finder du Bremdal Radio, som er forhandler af Bang & Olufsen produkter. Vi har været forhandlere af Bang & Olufsen siden 1978 og kan derfor guide og vejlede dig på bedste vis, da vi er specialister indenfor feltet.

Både nyt og brugt

Hos Bremdal Radio finder du Bang & Olufsen produkter, som både er helt nye, men også nogle, der er brugte. Der er altså Bang & Olufsen TV, pladespillere, radioer og meget mere i vores sortiment, som egner sig til enhver pengepung. Alle vores brugte Bang & Olufsen produkter er kvalitetstjekkede, så du er sikret at få et produkt med hjem, som holder i lang tid fremover. I vores serviceafdeling kan du også få råd og vejledning af vores specialister til både køb, men også til allerede købte Bang & Olufsen produkter, du har derhjemme.

Drivkraften bag forretningen

Bang & Olufsen er kendt for deres smagfulde og stilrene design, deres ekstremt høje kvalitet og deres eminent lange levetid. Det er et populært mærke, som er en investering til livsnyderen, og dig som elsker et billede på TV’et i den skarpeste kvalitet eller den dejligste musik i ørerne med en Bang & Olufsen pladespiller eller radio. Dette er også drivkraften bag Bremdal Radio, da vi ynder at sælge produkter, som vi kan stå inde for.

Kom og besøg os

Besøg os i vores forretning i Struer og få syn for sagen med de lækre Bang & Olufsen produkter og lad vores specialister guide dig til at finde lige præcis det Bang & Olufsen produkt, som du står og mangler.

admin