Audace Copenhagen – til den kræsne og stilbevidste mand

Nogle af de bedste og mest anerkendte designs på den danske og internationale mode scene i dag har danske rødder. Den danske måde at formgive tøj og anvende materialerne på kan noget helt særligt – og især i en tid, hvor der er stort fokus på bæredygtige materialer i høj kvalitet og en vis raffineret råhed i designet. Alt dette får du med det danske brand Audace Copenhagen, som fremstiller lækkert og stilrent modetøj til mænd. I Audace Copenhagens kollektioner finder du såvel skjorter, sweatshirts og t-shirts som jeans og denim, tasker, jakker, solbriller og sko. Tøj, sko og accessories fra Audace Copenhagen kan mixes og matches på kryds og tværs, og anvendes til såvel hverdag som til fest – samtlige beklædningsgenstande er designet så stilrent og tidløst, at de er gangbare i alle sammenhænge.

Køb Audace Copenhagen hos Onkel P

Onkel P er en dansk baseret webshop, som er opstået som fysisk butik i hjertet af Odense. Herfra har Onkel P gennem de seneste år leveret tøj, sko og accessories til den kræsne Odenseaner – og nu kan du også få glæde af det store og velassorterede udvalg hos Onkel P, også selv om du ikke er bosat i Odense og omegn. Du besøger bare webshoppen på onkelp.dk – her får du adgang til det fulde katalog samt samme høje service som i den fysiske butik. Hos Onkel P finder du, foruden det lækre tøj fra Audace Copenhagen, beklædning, sko og accessories fra velansete brands som for eksempel Ackite, Democratique Socks, Denim is Dead, Ellen Pedersen, Filippa K, Forét-Foret Studios, Kamilla Rasmussen, Knowledge Cotton, Kygo Life & Sound, Le Coq Sportif, Legends, Levis, Nike, Saddler, Suit, Venti, Vito og Won Hundred.

Når du køber tøj, sko eller accessories i den online shop på onkelp.dk, får du fragten kvit og frit, når du køber for over 399,- kr.

Astrid Pedersen