5 tips til en hyggelige udestue

Der er ikke noget mere skønt end at kunne nyde årstidernes skifte fra sin udestue. Det bliver dog en tand mere hyggeligt, hvis man har gjort lidt ekstra ud af den. Og det behøver faktisk ikke engang at være specielt omstændigt. Her får du 5 tips til at gøre din udestue mere hyggelig.

1. Brug bambus

Det er oplagt at bruge møbler af træ til din udestue. Det er en god måde at få naturen med indenfor på. Bambus er specielt godt at bruge, fordi træet både er stærkt og let. Det gør det nemt at flytte rundt, hvis din favorit udsigt fra udestuen skifte fra sæson til sæson.

2. Hyggelig belysning

Brug den rigtige belysning til at gøre udestuen mere hyggelig. En lyskæde eller små lanterne er rigtig gode, fordi lyset i dem ikke er for skarpt. Derudover bliver lyset også mere fordelt rundt.

3. Bløde tekstiler

Ligesom inde i stuen og soveværelset, så hjælper lækre og bløde tekstiler meget på hyggen. Så sørg for at have godt med store puder og vamsede tæpper, så du både kan holde varmen og sidde godt.

4. Grønne elementer

Lav din egen lille grønne oase i udestuen. Der er rigtig gode vilkår for planter og grøntsager i udestuen. Der er nemlig både mere af direkte sol og varme, som mange planter trives bedst med. PÅ den måde får du også mere liv i havestuen.

5. Afskærmning

Når du sidder i udestuen, så har du ikke en parasol du bare lige kan slå op. Derfor skal du overveje en form for solafskærmning til udestue. Det kan nemlig blive frygtelig varmt med alt det direkte lys, som kommer ind om sommeren.

admin