0

5 ting, du skal eje til dit bagekøkken

Nyder du også at bruge mange timer med hånden i dejskålen? Bagning har oplevet stigende popularitet under corona, og det er en naturligvis konsekvens af, at vi ikke kan komme så meget ud. Hvis du gerne vil med på bølgen, skal du have noget godt udstyr hertil. Vi giver dig her bud på 5 af slagsen.

Strødåser

Når man strør noget henover en kage eller andet bagværk, så bliver det bare lidt pænere og noget mere sirligt. Derfor bør du have forskellige strådøser med forskellige størrelser, så du kan lave den kage med den topping, som passer lige ind i din bog.

Bageforme

Man kan aldrig få for mange bageforme. Jo flere bageforme du har, jo mere kreativ kan du tillade dig at være i et køkken. Leg med runde, firkantede og trekantede former i forskellige størrelser.

Fondantværktøj

Hvis du gerne vil gøre din kage super eksklusiv at kigge på, kan du lege med fondant. Fondant giver nogle suveræne muligheder for at give kagen det design og de farver, som du gerne vil opnå. Det er måden, hvorpå kagen kommer til at fremstå helt perfekt.

Kageringe

Vil du gerne have noget højde på kagen, skal du have fat i kageringe. De høje ringe tillader dig at bygge i højden, og så egner de sig selvfølgelig til køl, så du kan få form på kagen, selvom den er ude af ringene.

Stativer

Har du fået ansvaret for en kage, som er til et formelt arrangement? Så skal du bygge en kage på et stativ. Det er med stativer, at du virkelig sætter dig selv på prøve.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *