0

3 tips til en god nats søvn

Døjer du med at sove godt, eller har du visse tendenser, som gør det svært for dig at falde i søvn hurtigt? Rigtig mange danskere døjer med dårlig søvn af den ene eller anden årsag, og det kan være ubehageligt at døje med. Vi kommer i denne artikel med nogle simple tips til, hvordan du muligvis kan få en bedre nats søvn.

Få en vågelampe

Nogle mennesker har svært ved at sove i totalt mørke, og det kan være, at det netop er dette, som er dit problem, uden at du har opdaget det. Med vågelamper ved sengen får du en rolig belysning, som hjælper rigtig mange til at opnå bedre og tryghed, som er så vigtigt, når man skal sove. Det er ikke dyrt at købe vågelamper, og det er derfor uanset hvad et godt bud på en løsning.

Ingen intense film eller spil inden sengetid

Kan du godt lide at spille videospil eller se voldsomme scener inden sengetid? Så kan det være skyld i, at du ikke sover så godt. Særligt spil får vores puls op, og det er ikke nemt at sove med en høj puls. Det er nemlig den, man ofte henviser til, når man definerer rolighed.

Få en bedre topmadras

Ofte er det ikke selve sengen, som er skyld i, at du ikke sover så godt, men blot topmadrassen. Faktisk er der særligt mange mennesker, som sover bedst på en semihård topmadras, selvom en blød madras lyder mere tiltalende. Hvis du derfor har en blød eller hård topmadras, bør du prøve det modsatte for at forbedre din søvn.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *