0

3 tips til at få din bil i stand til sommeren

Nu når sommeren ikke kan byde på rejser i stor stil, så kan vi bruge det andet bedste redskab, vi har til rådighed: Bilen. Men vinteren kan godt være for bilen, og hvis du skal ud at køre langt til sommer, skal du sætte din bil godt i stand. Vi kommer i denne artikel ind på, hvad du skal huske, når du skal ud at køre langt.

Vinteren gør den beskidt

Der sidder rigtig meget skidt i sne og slud, som din bil har kørt igennem til vinter. Derfor vil du opleve, at din bil mangler rengøring, når foråret banker på døren, og sneen ikke længere finder vej til de danske veje. Du skal blandt andet huske at polere bil, hvis du gerne vil gøre et godt indtryk til sommer.

Tjek bilens væsker godt efter

Det er ikke ligefrem drømmetænkning at gå i stå i varme tunneller sydpå, fordi du ikke lige tjekkede olie- eller kølervæske på din bil. Inden du tager den store køretur, skal du derfor tjekke op på alle de nødvendige væsker. Send den eventuelt til et servicetjek, hvis du vil være helt sikker på, at den kan klare turen.

Installer et anlæg

Skal du ud at køre med drengene, så skal der et ordentligt anlæg til – og timingen bliver ikke bedre, for hvad skal man ellers bruge pengene på, når vi ikke kan komme ud at flyve? Et ordentligt anlæg koster lidt penge, men god musik kan være svært at sætte pris på. Det er derfor helt sikkert investeringen værd, og det vil også øge en potentiel salgsværdi.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *