0

3 ting, du skal bruge til korrekt vejsikring

Vejsikring er, hvordan man sikrer vejen af, når der skal foretages vejarbejde, eller man af andre grunde skal bruge vejen og derfor må dirigere trafikken i en anden retning. Vejsikring er ikke nogen let disciplin, fordi der skal utroligt meget udstyr til, for at man korrekt kan kalde vejen for sikret. Vi vil i denne artikel komme med bud på tre af de ting, som man ofte skal bruge.

Afspærringsmateriel

Du har sikkert set de rød-hvide skilte ved vejarbejde, som fortæller dig, at du ikke må køre i denne retning. De kan have mange forskellige former og størrelser, men de har alle samme formål. Hvis du skal sikre en vej, skal du huske at købe en masse af disse, da afspærringsmateriel er nødvendige på alle leder og kanter, når du skal dirigere trafikken.

Lyssignaler

Hvis forholdene for et kryds ændrer sig, eller man i et tobanet spor er nødt til helt at fjerne den ene bane, kan det være nødvendigt med midlertidigt lyssignal. Dette kan indstilles til præcis den tid, som du vil, og det vil i mange tilfælde være nødvendigt at købe med ind, hvis du skal lave vejarbejde. Om ikke andet er det en god ting at have sådan en liggende, hvis det skulle blive nødvendigt.

Striber til vejen

Afmærkninger på selve vejen er også vigtige, selvom du har brugt afspærringsmateriel til at vise, hvor folk skal køre. Men eksempelvis gule afmærkninger er også lovpligtige, og de viser, hvor man midlertidigt skal køre med sit køretøj. Der skal også hertil bruges specielle maskiner, som kan køre dem ud.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *